25/2 My back hurts!

Just det! Jag har ont i ryggen om ni också vill ha ont i ryggen så har jag receptet här:


Spela massa gitarr minst en timme om dagen

Sitt vid datorn, sök jobb och SPELA!

Lyft barn, dra pulkor, städa på dagis

Gå inte iväg och träna, det kan göra att din rygg mår bättre.

Smaklig måltid!


Fick mer jobb imorrn och då är det också rea på 4sound! Mycket fint Kanske mina presentkort går till en fin pedal eller något? Jag får väl höra av mig imorrn så får vi se om det blev något då. Nu ska jag stretcha lite.24/2

Jajamensan snart är det slut på februari det betyder att Marcus snart fyller år!!! oh my god! :)

Fick jobb idag och imorrn, lite mer pengar alltså mycket fint. Å så fick jag lönespec idag som passar perfekt eftersom det är rea på 4sound på torsdag! (planerat?) :P hoppas man hittar något.

Inte mycket mer att säga om denna dag, den är ju inte slut ännu men jag tror att jag kommer att spela starcraft och äta semlor kanske? Det är väl tjockistisdagen idag?

Det är väl en sån på 20-lappen förresten?

Semla lagerlöf?


...

:)


(!OBS! Jag tar ned denna bild om den strider mot eventuell copyright)

Oh såg att Victoria förlovade sig idag. Här är en bild. (Klicka för att se hela bilden)
asdf
(källa: Aftonbladet)

Kungen ser inte riktigt nöjd ut måste jag säga.

22/2

Det finns tydligen bloggar där man bara skriver ett ord i inläggen som ska betyda något. Nu har jag redan sabbat min chans eftersom att jag redan skrivit en massa men jag skriver ett ord iallafall.

Trångt


17/2

Sorry! Nu va det längesen jag skrev, ber om ursäkt för jag vet ju att det bara stormar in folk här som vill veta vad som händer i mitt liv hela tiden! ;) skämt åsido, jag tycker det är kul att någon läser iallafall!

Det händer inte så mycket nu, jag vikarierar fortfarande på dagis och söker jobb. Det va ganska längesen jag sökte nya jobb i och för sig men iallafall, så ligger det till.

Jag repar med bandet och det går jättebra, stora saker på gång.

Jag väntar på starcraft 2 men måste skynda mig att få ett jobb så att jag har råd med en dator som klarar av att köra det.


Så ligger det till, har du frågor om jag har missat att berätta något så kan du gärna ringa, maila eller skriva till mig här... jag tycker det är roligt när någon ringer mig! :]

Hare fint hej hopp

3/1 Lite mera jobb och lite mera pengar

Japp! Imorron ska jag jobba igen efter min kraftiga förkylning som jag snyggt tagit mig igenom. Det är alltså vikariatet på dagiset jag pratar om. Det ska bli skönt att göra något jag har dessutom kort dag, mycket skönt!

Fick hem ett lönekuvert idag lite småpengar jag fått för att jag varit statist i en filminspelning. Den skedde i juni eller juli förra året alltså så det är väl dags att få pengarna nudå! Bättre sent en aldrig!

Och för er som bara sitter å väntar på att jag ska lägga upp en ny gitarrlektion så får ni vänta liiite till. Jag har en på g men den är inte nerskriven ännu så jag ska jobba på den lite till innan jag lägger upp den här. :)RSS 2.0