God Jul och snart gott nytt år!
I år firade vi jul hos min syster Caroline och hennes pojkvän Johnny (I lööv the johnny) ;) i östhammar. Vårat julbord vi hade där va mycket mycket fint och väldigt gott. MEN när man äter julbord måste man tänka sig för speciellt när det är prinskorvar och köttbullar inblandat! Om dessa placeras fel på tallriken och någon annan märker det kan man lätt känna sig dum. För att undvika detta följ dessa tips! (även om det är försent nu kan det vara användbart senare i livet.)
Såhär ser en korv som är fellagd ut.
(klicka för att förstora)

och här en som är rättlagd.
(klicka för att förstora)

Jag hoppas att det hjälper er i framtiden!
Och här ett visdomsord:
"Livet är som en limousine, först är det jul sen är det jättelångt till nästa."
Hehe du e så rolig =) Men ta dig i akt, snart blir du tvungen att öppna ett paket till!
Hehe du e så rolig =) Men ta dig i akt, snart blir du tvungen att öppna ett paket till!
I lööve the Niklas! Du är så gullig - värmer en storasysters hjärta så mycket som det går puss
Där ser man! Gomtv ikväll för mig istället för igår, såg du det eller? Säg inget men jag hoppas 3 sista är riktigt grymma. (och att det blir 3!)
Klockrent broder, klockrent!
Ok, men hur ska man lägga upp sin skinka för att det ska se bra ut då?
Skinkan behöver ganska stor plats på talriken så att det går lätt att skära i den, vassa bestick är att rekommendera. Du bör också spara en bit av talriken till fettet från skinkan som man oftast skär bort, alternativt en servett på sidan som du kan lägga allt "skräp" på. Skinkan ligger snyggt när den ligger bredvid eller i någon form av sås den passar också utmärkt att lägga bredvid eller "tillsammans" med Janssons frestelse.